31 maj 2012

Bal-tider med nostalgi

Nu är det ju studentbals-tider och idag var det min söta kusin Elins tur att vara balprinsessa.Jag kan inte göra annat än minnas tillbaka på min egen bal för tolv (!) år sedan. Min och syrrans vackra klänningar sydde min mormor och jag tyckte de var finast av alla såklart. Våra kavaljerer var gräsligt stiliga, vi drack champagne i mormors trädgård och blev sen skjutsade till vackra Mölle där vi hade en underbar kväll.
Tyvärr har jag nog blivit av med många kort under alla mina flyttar (bannar mig själv som fasen för det) men jag hittade några!

Min snirkliga håruppsättning (som tog galet många timmar att få till hos frissan)


Här är jag och min trevlige & snygge kavaljer Mirza. Om jag inte minns helt fel så var han väldigt snabb och bjöd mig på balen redan under den första veckan av vårt sista gymnasieår för att vara helt säker på att ingen annan skulle hinna före. :)

Min älskade syster & jag!


Här har vi min vackra syster Lisa och lilla jag med våra kavaljerer under balmiddagen.

Jag kan inte förstå att det är så många år sedan! Det var en oförglömlig och härlig tid med allt roligt inför och vid studentdagen, och inte minst alla förberedelser vi hade som gjorde oss så förväntansfulla inför allt. Mormor sydde klänningar så symaskinen glödde, det övades körsång för fullt och vi tänkte på allt annat än skolarbete. Underbara minnen!

Ha en fantastisk balkväll alla studenter!

1 kommentar :

  1. Så fina ni var!! Din systers klänning liknar min :)

    SvaraRadera

❦ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ❦